Turn de învățare

Turn de învățare tip Montessori pentru copii

25 iulie 2022 De VHD Admin Oprite
Turn de învățare Montessori

In urma solicitărilor am decis sa producem si acest tip de mobilier pentru cei mici – Learning Tower-

Cu ce ne ajută turnul de învățare?
Vă spunem acum că legătura dintre părinte – copil devine mult mai puternică asta pentru că acesta ne oferă libertatea de ne bucura alături de cei mici în timp ce gătim sau facem alte activitati la care copii mici doresc sa ia parte. Mai mult decât atât, conform studiilor copilul între 1 și 5 ani își formează obiceiurile alimentare iar în acest mod le putem oferi toate informațiile de care au nevoie. Ei vor vrea să experimenteze noi texturi, să ajute la prepararea mâncării, să guste alimente noi și clar vor distinge mirosurile și vor recunoaște mai ușor legumele și fructele. De asemnea, copiii au mult mai multe șanse să încerce lucruri noi și alimente noi atunci când participă activ la prepararea mânăcării sau sa isi ajute tăticul.

Dacă ești hotărâtă să lărgești orizonturile copilului, găsește ceva care să fie în comun cu activitățile tale – aici ne referim clar la un turn de învățare provenit din tehnica Montessori. Noi ne-am dorit ca cei mici să poată lua parte la activitățile de zi cu zi, iar acest turn vă ajută să petreceti împreună cât mai mult timp.

Inedit este faptul că acest turn de învățare nu este unul standard si poate fi creat dupa cum doriți. Decupajele de pe laterale sau peretele detașabil poti fi personalizate. Este necesar sa ne contactati pentru a ne transmite dorintele dumneavoastra. Se poate realiza atat din lemn stratificat de 15mm cat si MDF de 18mm.