Riflaj

Pereți si mobilier parametric 3D – Artă Parametrică – Design Parametric – Riflaj

27 iulie 2022 De VHD Admin Oprite

Ce este arta parametrică?

Proiectarea parametrică este o metodă de proiectare în care caracteristicile (cum ar fi elementele de construcție și componentele de inginerie) sunt modelate conform proceselor algoritmice, spre deosebire de proiectarea directă.

Pentru ce este folosit designul parametric?

Designul parametric vă permite să specificați parametrii cheie ai proiectului și să faceți modificări interactiv, cu actualizarea automată a modelului. Poate fi folosit pentru spectacolul arhitectural, dar cred că inginerii buni îl vor folosi pentru a realiza proiecte mai eficiente, pentru a explora mai multe opțiuni și pentru a optimiza clădirile.

Care este semnificația modelării parametrice?

Modelarea parametrică este un proces de modelare cu capacitatea de a schimba forma geometriei modelului de îndată ce valoarea dimensiunii este modificată. Modelarea parametrică este implementată prin codul de programare al computerului de proiectare, cum ar fi un script pentru a defini dimensiunea și forma modelului.

Ce este un obiect parametric?

Obiect inteligent caracterizat prin prezența unor parametri care permit stocarea informațiilor grafice, informații negrafice și documentarea unei componente și modificarea și gestionarea cu ușurință a acesteia.

Ce este o formă parametrică?

O formă parametrică este o formă 2D care este generată de o anumită logică geometrică și dimensionată de parametrii de intrare. Un exemplu simplu, dar comun de formă parametrică este un cerc, care este definit pur și simplu printr-un singur parametru, raza.

Datorită imaginației designerilor și tehnologiilor moderne, mobilierul realizat este funcțional, confortabil și original.

Tablou 3D, tablou lemn, perete riflaj lemn sau mobilier parametric sunt un plus perfect pentru decorul casei sau al biroului dumneavoastră! Tonurile deschise ale acestora vor adăuga căldură spațiului tău și vor face un accent uimitor pe peretele tău. Aceastea sunt piese de artă unică care atrage privirea în orice design.

Mobilierul este confecționat din materiale naturale cum ar fi lemnul masiv si derivate, MDF – PAL- Lemn Stratificat. În plus, o paletă de culori subliniază naturalețea produselor. Texturile materiilor prime sunt diverse, ceea ce ne permite să producem multe modele individuale care nu necesită prelucrare suplimentară.
Materialele naturale vor crea un sentiment de confort, vor ajuta la relaxarea din agitația orașului. Culorile populare includ: alb, gri, negru, toate nuanțele de maro. Tonurile naturale cu aspect frumos contribuie la crearea unei atmosfere calme în cameră.

Materialele utilizate de Vila Home Design pentru producerea articolelor vă permit să implementați formele geometrice complexe ale unui perete 3D. Sistemele de proiectare creează efecte 3D unice interesante.

Se livreaza in toată tara.