Panou Decorativ Furnir METRO

Panou Decorativ Furnir METRO

27 septembrie 2022 De VHD Admin 0
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]
Panou Decorativ Furnir METRO

Obțineți aspectul și senzația lemnului real cu noile Panouri Decorative Metro realizate din MDF vopsit in masa negru si la exterior furnir din lemn natural de stejar. Panourile noastre Vila Home Design, finisaj premium, se produce în multe stiluri și culori clasice, inclusiv nuc, stejar și stejar afumat.

Folosite adesea pentru a înfrumuseța un spațiu, panourile decorative din lemn (furnir) sunt de neegalat ca bogăție de culoare și nuantă realistă, ceea ce înseamnă că puteți crea atmosferă caldă si placută a lemnului natural.

EXCELENT PENTRU:
Camere de zi, holuri, săli de mese, spații comerciale, restaurante și baruri și showroom-uri.

Datorită produselor noastre de înaltă calitate și ecologice, panourile decorative sunt căutate în întreaga Europă. Aveti șanse sa mai fi văzut panourile noastre în locurile pe care le vizitați: restaurante, baruri, în centrele comerciale, cladiri de birouri și în nenumărate alte locații.

Eleganta si naturaletea lemnului iți pune in valoare intregul proiect.

Montajul este cat se poate de simplu si rapid, chiar nu ai nevoie de ajutor. Panourile decorative se pot lipi sau agata pe perete cu profilele speciale.

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]