Despre noi

Povestea noastra

Frumuseta creata pentru tine, produse realizate manual si integral in Romania.

Nu există nimic asemănător cu a deține ceva creat doar pentru tine. Mai ales atunci când este creat cu drag, folosind o combinație de abilități tradiționale, tehnologie modernă și materiale de calitate pentru a produce o piesă de mobilier unică, impresionantă, cu o atenție minuțioasă la detalii. Așa se întâmplă cu mascarile caloriferelor, ponourile decorative, tablouri decorative sau pictate manual, toate facute făcute pe măsură de la Vila Home Design.

Fiecare piesă pe care o producem reflectă casa ta, personalitatea și preferințele tale personale, așa cum am discutat în timpul consultării gratuite de proiectare. Vă oferim o gamă de stiluri și finisaje personalizate pentru a vă ajuta să decideți sau putem produce modele conform specificațiilor dvs. individuale. Indiferent de alegerea dumneavoastra, vă garantăm că vă veți bucura de cele mai bune lucrări de artizanat romanesc în casa dumneavoastra, oriunde vă aflați în Romania. Contactați-ne pentru a afla mai multe.

Calitate

Standardele înalte de calitate, un procedeu de fabricație minuțios, dar și competențele echipei sunt elementele ce recomandă compania drept un producător de top.

Seriozitate

Luăm în serios munca pe care o facem în fiecare zi, pentru a avea satisfacţia rezultatelor în echipa cu care ne mândrim. Livram la timp.

Implicare

Suntem flexibili, înţelegem necesităţile şi aşteptările dvs, evăluam gradul de satisfacţie al fiecarui client.

Masca Calorifer Vila Home Design

Aboneaza-te la newsletter

Lasa-ti adresa de email si primesti instant un cod de 10% reducere

Te-ai abonat cu succes! Verifica emailul si vei gasi codul de 10% reducere.