Măști pentru calorifere la comanda

11 iulie 2022 De VHD Admin 0
Masca calorifer

Gata cu aspectul urat al caloriferelor pe care încercăm să le ascundem, fie după perdele și draperii, fie cu ajutorul mobilierului!

Modelele vechi din fonta, desi foarte eficiente in privinta incalzirii, nu se incadreaza in decorurile moderne. Cele mai recente, confectionate din aluminiu sau otel, sunt mai compacte, dar designul lor lasa in continuare de dorit. Nu conteaza care sunt dimensiunile caloriferelor dumneavoastră, Vila Home Design produce doar la comanda, mascări pentru radiatoare care sa se potriveasca perfect.

Mai jos avem un exemplu de mască calorifer model Miami iar clientul nu a dorit vopsirea acesteia. Materialul este MDF melaminat de 18mm.

Comanda dumneavoastră va ajunge în aproximativ 20 de zile pentru cele vopsite si 5 zile pentru cele cum sunt mai sus mentionate. Este timpul de care avem nevoie pentru a produce, a împacheta și a livra acasă la dumneavoastră. Livrarea se face oriunde in tară.

Ghid măsurare corecta pentru mască calorifer:

  • înălțime, măsurați din pardoseala pana deasupra caloriferului
  • lungime, măsurați lungimea caloriferului fără a măsura și robinetii
  • adâncime, măsurați din perete pana în fata caloriferului, sau dacă aveți termostat care este mai mare decât caloriferul
  • exemplu măsurătoare, ați selectat 80 x 15 x 80-85 mascarea va avea 100 x 19 x 87 cm dimensiuni exterioare
  • de luat în calcul, capacul este ieșit în profil cu 2 cm.

Pentru intrebări vă rugăm să ne contactați telefonic sau WhatsApp la 0790 296 984 sau Facebook