O mască de calorifer este un accesoriu care se atasează deasupra caloriferelor pentru a le acoperi si a le face mai estetice. Acestea sunt adesea utilizate pentru a ascunde caloriferele vechi sau inestetice sau pentru a le potrivi decorului camerei. Masca de calorifer Atena de la Vila Home Design este realizata din MDF de 18mm si oglinda 4mm iar designul este unul modern.

Masca de calorifer mobila, poate fi usor indepartată atunci cand aveți nevoie de acces la calorifer pentru a-l curăta sau repara.

In plus, mastile de calorifer pot avea diverse caracteristici suplimentare, cum ar fi suporturi pentru decorațiuni sau rafturi pentru depozitare. Acestea pot fi, de asemenea, realizate din materiale care absorb si difuzeaza caldura, ceea ce poate contribui la o mai buna distribuție a căldurii în încăpere.

In concluzie, masca de calorifer este un accesoriu practic si estetic care poate fi utilizat pentru a acoperi caloriferele inestetice si pentru a imbunatati aspectul camerei. Exista o gama larga de modele disponibile aici pentru a se potrivi cu orice decor si poate avea diverse caracteristici suplimentare pentru a face mai mult decat doar sa acopere caloriferul.

Masca Calorifer Vila Home Design

Aboneaza-te la newsletter

Lasa-ti adresa de email si primesti instant un cod de 10% reducere

Te-ai abonat cu succes! Verifica emailul si vei gasi codul de 10% reducere.

%d blogeri au apreciat: