Panourile riflate sunt o alegere populară pentru o gamă largă de aplicații datorită versatilității și aspectului lor atractiv. Alcătuite dintr-o serie de șipci orizontale sau bare, panourile riflate pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv lemn, metal, plastic și materiale compozite.

Riflajele decorative sunt, utilizate frecvent în construcția de pereti, separatoare de încăperi și alte tipuri de compartimentare. Ele pot fi folosite pentru a crea o separare vizuală între diferite zone sau pentru a oferi un grad de intimitate, permițând totuși luminii să treacă.

Pe lângă utilizările lor practice, riflajele pot fi folosite și ca element decorativ în designul interior. Ele pot fi folosite pentru a adăuga textura și interes unei camere și pot fi asociate cu alte elemente de design pentru a crea un aspect coeziv.

Riflajele sunt ușor de întreținut și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale proiectului dumneavoastră. Fie că doriți să adăugați intimitate în casa dvs., să creați o barieră vizuală în spațiul dvs. de birou sau să adăugați o notă decorativă casei dvs., riflajele sunt o alegere excelentă.

Ești gata să încorporezi riflaje în următorul tău proiect? Contactați-ne pentru a afla mai multe și pentru a începe.

Pentru intrebări vă rugăm să ne contactați telefonic sau WhatsApp la +40 790 296 984 sau Facebook

Masca Calorifer Vila Home Design

Aboneaza-te la newsletter

Lasa-ti adresa de email si primesti instant un cod de 10% reducere

Te-ai abonat cu succes! Verifica emailul si vei gasi codul de 10% reducere.