Lumânare parfumată Pere si frezii 60ml Vila Home Design

Descoperă Aromele Îmbietoare ale Lumânărilor Parfumate

3 august 2023 De VHD Admin 0

În fiecare casă, parfumul joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere reconfortante și plăcute. Nimic nu se compară cu emoția pe care o aduc într-un spațiu lumânările parfumate. Aceste mici comori olfactive ne învăluie cu aromele lor îmbietoare și ne duc într-o călătorie senzorială.

Printre cele mai apreciate și rafinate produse din gama de lumânări parfumate se numără:

1. Lumânare parfumată Mango și Lime 180 ml: O explozie de prospime tropicală, în care dulceața mango-ului se îmbină armonios cu prospețimea lime-ului. Această combinație exotică va transforma orice încăpere într-un paradis al simțurilor.

Lumânare parfumată Mango si lime 180 ml Vila Home Design

2. Lumânare parfumată Coffee Mocha 180 ml: Pentru iubitorii de cafea, această aromă intensă de cafea proaspătă și ciocolată moale va fi cu siguranță o plăcere pentru simțuri. O experiență senzuală și reconfortantă.

Lumânare parfumată Coffee mocha 180 ml Vila Home Design

3. Lumânare parfumată Iasomie 120 ml: Notele delicate și florale ale iasomiei aduc o aură de rafinament și romantism. Această lumânare parfumată va crea o atmosferă liniștitoare și relaxantă.

Lumânare parfumată Iasomie 120 ml Vila Home Design

4. Lumânare parfumată Crini și Bumbac 120 ml: O combinație inedită între aromele puternice ale crinilor și prospețimea bumbacului. Această lumânare aduce o notă de eleganță și prospime în orice încăpere.

Lumânare parfumată Crini si bumbac 120 ml Vila Home Design

5. Lumânare parfumată Primăvara 60 ml: Ca o adiere de primăvară, această lumânare va inunda spațiul cu arome delicate de flori proaspăt înflorite. Un parfum vesel și revigorant.

Lumânare parfumată Primavara 60ml Vila Home Design

6. Lumânare parfumată Pere și Frezii 60 ml: O combinație delicioasă de note dulci de pere și arome florale de frezii. Această lumânare va aduce o notă de dulceață și prospețime în casă.

Lumânare parfumată Pere si frezii 60ml Vila Home Design

7. Lumânare parfumată Crini și Bumbac 60 ml: Varianta mini a lumânării menționate anterior, pentru a încânta spațiile mai mici cu aceeași aromă rafinată.

Lumânare parfumată Crini si bumbac 60ml Vila Home Design

8. Lumânare parfumată Orhidee Neagră 60 ml: O aromă misterioasă și sofisticată, în care orhideea neagră ne cufundă într-o experiență olfactivă cu totul specială.

Lumânare parfumată Orhidee neagra 60 ml Vila Home Design

9. Tablete parfumate – Coffee Mocha: Aceste tablete parfumate vor elibera treptat aroma delicioasă de cafea și ciocolată în orice încăpere. Perfecte pentru a menține un parfum plăcut în locuință.

Tablete parfumate - Coffee mocha Vila Home Design

10. Lumânare parfumată în mini recipient ceramic: Cu un design fermecător și o aroma subtilă, aceste lumânări în mini recipient ceramic adaugă o notă de eleganță în orice spațiu, fiind un accesoriu decorativ și funcțional în același timp.

Lumânare parfumată în mini recipient ceramic Vila Home Design

Indiferent de preferințele olfactive, această colecție variată de lumânări parfumate va satisface cu siguranță cele mai pretențioase gusturi. Transformați-vă locuința într-un sanctuar al simțurilor cu ajutorul acestor lumânări minunate și bucurați-vă de fiecare moment petrecut în compania aromelor îmbietoare. Alegeți calitatea și frumusețea și încercați diferite arome pentru a găsi combinatia perfectă pentru dumneavoastră.