Montare Masca Calorifer Vila Home Design

Montajul Usor al Mascarilor de Calorifer de la Vila Home Design: Ghid Pas-cu-Pas

12 mai 2024 De VHD Admin 0

Vrei sa iti imbunatatesti instantaneu aspectul casei si sa ascunzi caloriferele inestetice? Cu mastile de calorifer de la Vila Home Design, poti realiza acest lucru cu usurinta, fara a fi nevoie de ajutorul unui specialist!

In acest articol, te vom ghida prin procesul simplu de montaj al mastilor de calorifer, demonstrat in video-ul de mai jos: https://www.youtube.com/channel/UCTzGoE5kC3ChVbNhgmD824A

Materiale necesare:

 • Masca de calorifer Vila Home Design
 • Surubelnita
 • Suprafara moale pentru a aseza mascarea cu fata in jos
 • Bormasina (daca este necesara fixarea de perete)

Pasi:

 1. Pregatirea: Alege locul unde doresti sa instalezi masca de calorifer si asigura-te ca suprafata este curata si uscata. Aseaza masca de calorifer cu partea vopsita in jos. De preferat este sa se aseze pe o masa si sa nu se indeparteze folia cu bule in care este ambalata pentru a evita zgarierea accidentala.
 2. Asambalrea: Dupa ce mascarea este orientata cu fata in jos, pozitionati latelalele in prinderile speciale. Aveti nevoie de o surubelnita dreapta pentru a inchide aceste prinderi. Dupa fixarea celor 2 laterale, ridicati mascarea in pozitie verticala si o asezati pe pardoseala. Daca nu se doreste agatarea pe perete dupa asamblarea lateralelor, se monteaza si capacul apoi se pozitioneaza in locatia dorita.
 3. Gaurit: Daca este necesar, foloseste o bormasina cu burghiu de dimensiune potrivita pentru a crea gauri in perete in punctele marcate.
 4. Fixare: Daca doriti sa fixati mascarea pentru perete, in acest moment pozitionati mascarea in pozitia finala pe perete. In colet se livreaza si 2 sine care se fixeaza pe perete. Dupa fixarea acestora cu diblu in perete, se face o proba pentru a va asigura ca macarea se agata de acele sine iar apoi se inlatura mascarea si se asambleaza si blatul.
 5. Verificare finala: Verifica daca masca de calorifer este fixata corect si stabila. Admira transformarea instantanee a spatiului tau!

Sfaturi suplimentare:

 • Daca peretele tau este din caramida sau beton, este recomandat sa folosesti dibluri speciale pentru aceste materiale.
 • Poti utiliza o cheie hexagonala pentru a strange mai usor suruburile.
 • Daca ai nevoie de ajutor suplimentar, consulta-ne la 0790 296 984 sau vizioneaza din nou video-ul de instructiuni.

Comanda acum masca de calorifer Vila Home Design si bucura-te de un montaj facil si rapid, fara a avea nevoie de personal specializat!

Beneficiile montajului propriu:

 • Economisesti bani: Nu trebuie sa platesti pentru manopera unui instalator.
 • Simplu si rapid: Montajul poate fi realizat in cateva minute, chiar si de catre o persoana fara experienta anterioara.
 • Satisfactie personala: Vei avea satisfactia de a-ti fi amenajat singur casa.

Vila Home Design iti ofera masti de calorifer de calitate superioara, realizate din materiale durabile si elegante, care se potrivesc perfect in orice decor.

Comanda acum si descopera avantajele montajului facil si rapid!