Designul măștii pentru calorifer

Ce are diferit o Mască de Calorifer – Vila Home Design?

12 octombrie 2022 De VHD Admin 0

Proiectare unică pentru partea de sus a mascării pentru a eficientiza la maxim fluxul de aer cald.
Am dezvoltat un sistem de asamblare care permite ca mascarile noastre să fie asamblate fără unelte speciale. Cu o singura surubelnită dreaptă poti asambla singură, ceea ce inseamnă că nu mai trebuie sa platesti in plus si montajul.
Asamblare usoară
Materiale de cea mai bună calitate
Finisate alb mat sau orice culoare din paletarul RAL (fără o crestere de cost)
Acces usor si rapid la calorifer
Se poate monta suspendată sau pe pardoseală

Mascarile de calorifer vă transformă total camera cu modelul modern și aspectul elegant cu finisajul alb mat. Cu marginile rotunjite, aceste decorațiunii pentru calorifere au inclus și suporții de montare pe perete.

Aceste elemente de mobilier moderne și elegante pentru calorifer fac o treabă excelentă nu numai că adaugă stil și funcționalitate într-o cameră , dar, de asemenea, țin copiii în siguranță de caloriferele cu apă firbinte, acoperă eficient caloriferele urâte și reduc și zgomotul pe care îl fac caloriferele tale atunci când functioneaza încălzirea.

Ce mai au in plus mascările Vila Home Design? Partea centrala realizată din mdf de 8mm se poate schimba foarte usor. In momentul in care doresti să schimbi designul, comanzi doar partea centrală si ai o mască pentru calorifer nouă!