Balustrada MDF

Balustradă interioară MDF

17 octombrie 2022 De VHD Admin 0

In rândul decorului privind scările există multiple idei, insă cea mai râvnită este balustradă din MDF cu forme neregulate. In proiectarea scării de interior pentru casă sau alte spații comerciale, balustrada prezintă un rol important, atât din punct de vedere practic, fiind o parte de sprijin, cât și estetic, completând stilul arhitectural.

Aspectul liniștitor, primitor și spațios se îmbină cu finisajul lemnos, creând astfel un loc cât mai special “acasă”. In ceea ce privesc culorile, paletarul nostru va oferă posibilitatea sa indrăzniți spre a cunoaște jocurile de contrast, cu nuanțe neutre și atemporale. Un strop de elegantă este adus prin definitivarea estetică vopsită manual, ce conferă o mare durabilitate in timp si rezistentă la zgarieturi și abraziune. Materialul rezistent și prin textura sa are un farmec aparte, deci nu se va demoda niciodată, de unde și ideea locuinței creată cu bun gust.

Desi unii o considera un detaliu, balustrada din lemn MDF este o dotare ce permite utilizarea unei scări interioare într-un mod facil și stabil. Vila Home Design realizează din nou trecerea de la clasic la modern prin intermediul lemnului, care dă dovadă mereu de o alegere inspirată!

Vila Home Design va oferă balustradă Interioară doar din MDF: